Odpiralni čas: Pon,Sre,Pet: 7.30–14.30, Tor,Čet: 12.30-19.30

  • Slovenščina
  • Angleščina
  • Nemščina


  Kontakt : +386 (0)2 620 7 300, +386 (0)31 612 639

Novice

Zobozdravnik Vidi Bolje

Zobozdravnik Vidi Bolje, zato lahko reši življenje Naša zobozdravstvena ordinacija bo del projekta “Zobozdravnik Vidi Bolje” pri katerem bomo izvajali preglede, da bi odkrili morebitne zgodnje maligne spremembe v ustni votlini in ozavestili prebivalstvo o raku ustne votline in žrela. Vljudno vabljeni na brezplačno konzultacijo dne 08.05.2017 od 8.00 do 14.00 ure. Za termin se […]

Preberi več

Presegati pričakovanja je naše vodilo

Alfa Dental je sodobno opremljen zobozdravstveni center, katerega poslanstvo je opravljanje odličnih in celostnih zobozdravstvenih storitev na enem mestu. Tako lahko v štirih ordinacijah, operacijski sobi, sobi za okrevanje in sobi z rentgenom izvedemo celostno diagnostiko, pri tem pa upoštevamo naše ključno načelo delovanja: individualni pogovor – prilagodljivost – vrhunska strokovnost. (več …)

Preberi več
Nadomeščanje manjkajočega zoba

Nadomeščanje manjkajočega zoba – izbira med sodobno metodo in davkom na klasično

Ob izgubi posameznega zoba se pojavi vprašanje, kako bi nastalo vrzel zapolnili. V kolikor gre za zob v delu čeljusti, ki je očem najbolj viden, si seveda želimo čim hitrejše rešitve, vendar se lahko v hitri rešitvi skriva tudi ‘davek’, ki ga ob ustrezno predstavljenih sodobnih možnostih morda nismo pripravljeni ‘plačati’. (več …)

Preberi več
Profesionalno beljenje zob

Profesionalno beljenje zob

V poletnih mesecih, ko je lepo, toplo vreme del vsakdana in se v garderobo naselijo svetlejše barve, si zaželimo tudi lepih, belih zob. Seveda je videz zob precej odvisen od njihovega zdravstvenega stanja, na katerega imamo največji in najbolj pomemben vpliv kar sami. Pravilno čiščenje s pravimi pripomočki je nujen pogoj in predpogoj za zdravje in lep videz zob. Šele, ko so zobje zdravi oz. ozdravljeni, je smiselno razmišljati o dodatni ‘olepšavi’, kot je beljenje. (več …)

Preberi več
Mundhygiene

Sodobna metoda dviga sinusnega dna – odslej NOVO v Alfa Dentalu

Pri vgradnji zobnih vsadkov v zgornjo čeljustno kost se velikokrat zgodi, da je kostnine po višini premalo, da bi lahko nudila trdno oporo in stabilnost zobnemu vsadku. Zato je treba narediti pripravljalni postopek, ki se imenuje dvig sinusnega dna. Pri tem postopku se dvigne sinusno sluznico in nadomesti oziroma doda manjkajočo kost. (več …)

Preberi več
Call Now Button