Odpiralni čas: Pon,Sre,Pet: 7.30–14.30, Tor,Čet: 12.30-19.30

  • Slovenščina
  • Angleščina
  • Nemščina


  Kontakt : +386 (0)2 620 7 300, +386 (0)31 612 639

Presegati pričakovanja je naše vodilo

Alfa Dental je sodobno opremljen zobozdravstveni center, katerega poslanstvo je opravljanje odličnih in celostnih zobozdravstvenih storitev na enem mestu. Tako lahko v štirih ordinacijah, operacijski sobi, sobi za okrevanje in sobi z rentgenom izvedemo celostno diagnostiko, pri tem pa upoštevamo naše ključno načelo delovanja: individualni pogovor – prilagodljivost – vrhunska strokovnost.

Ponosni smo, da so izjemni rezultati posledica visoke ravni znanja strokovnega kadra in da s sledenjem najnovejšim zobozdravstvenim smernicam sledimo tudi svojemu vodilu – presegati pričakovanja strank, zaposlenih, partnerjev in okolja.

V delovanje zobozdravstvenega centra Alfa Dental je na vseh ravneh vpeta tudi družbena odgovornost, zato smo veseli, da smo med ponudniki zobozdravstvenih storitev edini dobitniki slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus, ki smo jo prejeli v letu 2012.

Pretekli teden smo se predstavili v oddaji Na obisku na Net TV. Prispevek iz oddaje s celotno predstavitvijo zobozdravstvenega centra Alfa Dental si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku.

Call Now Button